Meteen naar de inhoud

ALARMSPRAY, BINNENKORT HIER VERKRIJGBAAR!

Binnenkort opent hier de BeSafe2Go webshop. Je kunt hier onze unieke AlarmSpray bestellen. De AlarmSpray is dé legale verdedigingsspray waarmee je met één druk op de knop je aanvaller markeert met verf en in verwarring brengt met een felle flitslamp. Daarnaast alarmeer je mensen in de directe omgeving door de luide sirene en waarschuw je tot vijf contacten via onze gratis App met een spraakbericht en een link naar jouw locatie. Zo kun je daadwerkelijk ingrijpen als je wordt lastiggevallen en vergroot je heel eenvoudig je veiligheid en je veiligheidsgevoel.

We snappen dat je het jammer vindt dat je de AlarmSpray niet nu al bij ons kunt bestellen maar we moeten helaas nog even je geduld vragen. Eind maart 2022 is de webshop echt online en hebben we genoeg voorraad in huis om iedereen die nu al heeft laten weten een AlarmSpray te willen hebben er één of meer toe te kunnen sturen.

Gezien de reacties die we al ontvangen hebben, verwachten we direct veel bestellingen zodra de webshop open is. Als je hieronder je gegevens achterlaat dan sturen we je een dag voordat we online gaan een bericht. Dan weet je zeker dat je als één van de eersten je eigen AlarmSpray in huis hebt. Wees gerust, we gaan je niet spammen en geven je gegevens ook niet aan andere partijen. We zorgen er gewoon voor dat je als eerste op de hoogte bent als de AlarmSpray beschikbaar is!

AlarmSpray Smart
AlarmSpray Smart Mini
AlarmSpray Combo

Laat hier je gegevens achter!

Privacy Policy:

BeSafe2Go B.V. slaat je gegevens op conform de AVG. Je gegevens worden alleen gebruikt voor een éénmalige mailing op het moment dat het product waar je interesse in hebt besteld kan worden. Na het versturen van deze mailing worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. De gegevens worden niet doorgegeven of verkocht aan derden. Wil je je toestemming voor het versturen van deze eenmalige mailing intrekken, stuur dan een mail naar algemeen@besafe2go.nl.