Ga naar de inhoud

De Emerit Watch is een betrouwbaar, multifunctioneel alarmhorloge dat toepasbaar
is binnen vrijwel alle gebieden van persoonlijke veiligheid.

De Emerit Watch is een fraai vormgegeven multifunctioneel persoonsalarm. Door een set slimme accessoires kun je ‘m ook op andere manieren dragen. Aan de riem, om de hals of om de bovenarm. Hierdoor is het Emerit Alarmhorloge uitermate geschikt voor alleenwerkers, maar ook voor ouderen of andere mensen die graag snel hulp willen kunnen inschakelen als het even niet goed met ze gaat.

Nadat de Emerit Watch is voorzien van een simkaart is ‘ie heel eenvoudig via de Emerit configuratie website in te stellen. Zo kan een reseller of een eindgebruiker zelf beheren welke functies actief zijn en wie de melding ontvangt tijdens een noodsituatie.

EMERIT WATCH: Een multifunctioneel Persoonsalarm

  • 2G/3G/4G EN WIFI
  • SOS alarmknop
  • Kanteldetectie
  • Bewegingsdetectie
  • 2-weg spraakverbinding
  • IP65 Waterbestendig
  • Interne positiebepaling
  • Externe positiebepaling
  • Alleenwerkers / Kinderen / Ouderen

Rechtstreeks aansluiten op alarm- en zorgcentrales

De Emerit Watch kan rechtstreeks gekoppeld worden met een alarmcentrale of zorgcentrale. Door gebruik te maken van het universele SIA-DC09 protocol is het horloge in veel gevallen rechtstreeks te koppelen met alarmcentrale software. We stellen het protocol beschikbaar voor platform eigenaren die het horloge graag willen kunnen koppelen aan hun eigen server. Het horloge stuurt alarmberichten, in- en uitschakelmeldingen, batterijwaarschuwingen, locatieupdates en heartbeats door. Dit is allemaal nauwkeurig in te stellen via het online configuratieplatform waar je als verkoper en/of gebruiker van de Emerit Watch gratis gebruik kunt maken.

Sinds de Emerit Watch in de zomer van 2021 op de markt kwam zijn er al duizenden verkocht. Het ontwikkelteam in Frankrijk ontwikkeld non-stop door en maakt de Watch steed geavanceerder. Het doel van fabrikant Magneta is om van dit slimme alarmhorloge door te ontwikkelen in de beste van zijn soort. En dat voor een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Products2Go is constant op zoek naar bedrijven die kansen zien om hun assortiment of dienstverlening uit te breiden door reseller te worden van de Emerit Watch. We komen graag met je in gesprek als je hier meer informatie over wilt ontvangen.